Medlemmer

Det rigtige frigørelsesværktøj kan redde liv.

HYTOR har komplet program af markedets mest innovative frigørelsesværktøj og stabiliseringsudstyr fra WEBER-RESCUE så som klippere, spredere, RAM, fælgadapter og løftepuder. 

 

Læs mere ...>>

Bliv godt klædt på til opgaven.

Når det handler om at kunne yde sit bedste, og om at være klædt på til opgaven. Når det handler om sikkerhed, synlighed og identitet, og om at have en praktisk, effektiv og slidstærk tilgang til beklædningen, så brug Dansk Uniform, for her får du det hele.

 

Læs mere ...>>

 

 

Foruden at være en anset specialist indenfor håndildslukkere og service af slukningsmateriel er LINDE BRANDMATERIEL også leveringsdygtig i næsten alt inden for brandmateriel og sikkerhedsudstyr. Vi har et landsdækkende net af service-teknikere, som kan betjene vore kunder døgnet rundt.

 


Læs mere...>>

Totalleverandør af avancerede alarmeringssystemer for Brand & Redning.

 

 

Læs mere ...>>

 

Hauberg Technique A/S er en morderne virksomhed der sælger og opbygger, renovere og reparerer køretøjer til de danske beredskaber via offentlige udbud eller direkte henvendelser. 

 

Læs mere...>>

Software leverandør af det anerkendte Incident Management Software Innovative Security Manager™ system som håndterer alle former for hændelser lige fra tyveri- og brandalarmer til katastrofer, der kræver realtids koordinering mellem flere myndigheder. 

Innovatives Alarm 112 software sikrer hurtig og korrekt alarmeringsprocedure i forbindelse med 112-opkald.

 

Læs mere...>>